top

 

Pinapparaten

Voor veel klanten is het tegenwoordig bijna vanzelfsprekend dat ze af kunnen rekenen met hun pinpas. Het percentage betalingen dat contant wordt afgerekend, is de laatste jaren dan ook steeds kleiner geworden. Het is voor u als ondernemer inmiddels dan ook bijna onmisbaar om te beschikken over een betaalterminal. Via ons kunt u nu voordelig een pinterminal kopen of huren. Hieronder de voordelen voor u op een rij.

Veiligheid

Door het gebruik van een pinautomaat is er minder contant geld aanwezig in uw onderneming. Dit vergroot de veiligheid voor u, uw personeel en uw zaak. Met onze mobiele betaalterminal kunt u ook op locatie afrekenen, waardoor ook de veiligheid van uw bezorgers vergroot wordt.

Voordelig

Betalingen via PIN zijn voor u als ondernemer, mede doordat het afstorten van contant geld bij uw bank steeds duurder wordt, goedkoper dan contante betalingen. U bespaart zodoende op uw transactiekosten.

Hierbij vergroot een pinapparaat het gemakt voor uw klanten: op het automaat kunt u alle veelgebruikte kaartsoorten, zoals pin (Maestro en V-Pay), Visa en MasterCard, accepteren.

Tevens blijkt dat klanten vaak meer uitgeven wanneer ze met een betaalpas betalen. Met uw pinapparaat verhoogt u dus de transactiebedragen en daarmee uw omzet!

Gebruikersgemak

De betaalautomaat van Easy Payment Services is zeer eenvoudig in gebruik. Daarbij wordt deze geleverd volgens het plug-and-play principe: alle instellingen reeds geactiveerd en getest en de terminal kan direct in gebruik worden genomen!

Transparantie

Via uw persoonlijke inlog heeft u een actueel overzicht van al uw transacties en daarmee volledige controle over uw cashflow.

FAQ

Hoe snel krijg ik het pinapparaat geleverd?

U heeft uw pinapparaat binnen twee weken na aanvraag in huis.

Werkt mijn pinapparaat direct bij ontvangst?

Ja. Alle pinapparaten worden voor verzending opgevoerd en getest. U hoeft het apparaat slechts aan te zetten en u kunt direct van start!

Hoe ontvangt u de transactieoverzichten?

Via ons portaal kunt u uw transacties live (met een vertraging van 30min) volgen. Pinbetalingen staan de eerstvolgende werkdag op uw rekening.

Ik heb geen internetverbinding in mijn zaak. Is dit een probleem?

Nee, zeker niet. Met de Easy Mobile zorgen wij voor de netwerkverbinding. U krijgt het pinapparaat inclusief grps-abonnement (en accu + oplader) geleverd.