top

 

Easy Mobile betaalterminal

Wenst u flexibiliteit van de plek waar uw klant afrekent? U bent bijvoorbeeld veel onderweg, u heeft een taxibedrijf of bezorgers. Of wellicht heeft u een horecazaak waar u uw klanten de mogelijkheid wilt geven om aan tafel te betalen. Dan is onze Easy Mobile betaalterminal precies wat u nodig heeft.

Ons mobiele pinapparaat werkt via het mobiele gprs-netwerk, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over uw internetverbinding of het bereik van uw WiFinetwerk. De simkaart leveren wij mee met het pinapparaat, zodat u geen afzonderlijk abonnement hoeft af te sluiten. Daarbij zorgen wij voor een krachtige accu die zo'n drie dagen mee kan!

De pinautomaat kan alle gebruikelijke betaalkaarten accepteren en voldoet uiteraard aan de laatste eisen en certificeringen*. Tevens leveren wij het apparaat plug-and-play aan, waardoor u niets hoeft te installeren en direct na ontvangst aan de slag kan!

U huurt de Easy Mobile al vanaf € 29,95 per maand!

*apparaat is PCI, EMV en Ctap gecertificeerd

FAQ

Hoe snel krijg ik het pinapparaat geleverd?

U heeft uw pinapparaat binnen twee weken na aanvraag in huis. Wenst u een snellere levering, neem dan even contact met ons op, in de meeste gevallen kunnen wij onze levertijd kosteloos flink inkorten.

Werkt mijn pinapparaat direct bij ontvangst?

Ja. Alle pinapparaten worden voor verzending opgevoerd en getest. U hoeft het apparaat slechts aan te zetten en u kunt direct van start!

Hoe ontvangt u de transactieoverzichten?

Via ons digitale portaal kunt u uw transacties volgen. Pinbetalingen staan de eerstvolgende werkdag op uw rekening.