top

 

Betalingen accepteren

Betaalpassen zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse betalingsverkeer. Vijftig procent van alle betalingen gaan inmiddels met de kaart. Niet alleen vanuit de overheid en bancaire sector wordt aangedrongen op het terugbrengen van betalingen in ‘cash’, ook het grotendeel van de Nederlandse consumenten geeft aan dat pin- en creditcardacceptatie hun winkelcomfort vergroot. Des te meer een reden om ook in uw winkel pinpassen en creditcards te accepteren tegen een scherp tarief. 

Easy Payment Services

Easy Payment Services biedt haar klanten een breed scala aan betaalmogelijkheden aan. Wij kunnen u helpen met de koop of huur van een pinautomaat, het accepteren van credit- en debitkaarten, en het regelen van het online betalingsverkeer voor uw webshop. Of u nou een klein café heeft of een grote mode-keten, Easy Payment Services biedt als kaartverwerker oplossingen op maat. Met onze persoonlijke service en snelle verwerkingstijd maken wij het accepteren van elektronische betalingen voordelig en eenvoudig.

Creditcards accepteren 

Voor de verwerking van Visa, MasterCard en JCB betalingen werken wij samen met de acquirer B+S Card Service, een van de grootste transactieverwerkers in Europa. Juist door deze samenwerking kunnen wij Nederlandse bedrijven scherpe tarieven bieden met een goede service. Lees meer over de creditcard acceptatie mogelijkheden

Debitcards accepteren

Sinds de introductie van het ‘nieuwe pinnen’ in 2011 kunnen Maestro en V-Pay betalingen voor slechts een paar eurocent worden afgewikkeld. Pinbetalingen accepteren is mede dankzij het betalingsconvenant dus eenvoudig en goedkoop voor ondernemers. Zie voor meer informatie over het accepteren van pinbetalingen (debetkaarten): debitcards accepteren

Brancheorganisaties

Easy Payment Services werkt samen met verschillende brancheverenigingen. Zo kunnen leden van deze organisaties profiteren van extra kortingen op hun betalingsverkeer! Wij werken samen met onder andere INretail, Koninklijke Horeca Nederland en Xandrion. Kijk of úw brancheorganisatie ook samenwerkt met Easy Payment Services.

 

Betalingen accepteren in elke branche

•  Restaurants & cafés

•  Hotels

•  Tankstations

•  Recreatie

•  Taxi’s

•  Retail