top

 

Debitcards accepteren op uw pinautomaat

Pinbetalingen zijn niet meer weg te denken uit Nederland. Sinds de komst van pinapparaten en de uitgave van betaalpassen zit elektronisch betaalverkeer in de lift. Niet voor niets in het ‘pinnen’ onder consumenten en winkeliers veruit de populairste betaalmethode.  Veilig, snel en goedkoop zijn de sleutelwoorden die passen bij de acceptatie van debitcards.

Sinds de introductie van het ‘nieuwe pinnen’ in 2011 is het voor ondernemers nog voordeliger geworden pintransacties te accepteren. Vanaf dat moment kunnen immers alle Europese Maestro en V-Pay kaarten voor een aantal cent worden geaccepteerd. Easy Payment Services is meegegaan in deze ontwikkeling en biedt haar klanten voor de pinbetalingen een voordelig vast tarief per transactie. 

Maestro

Met alleen al in Europa ruim 300 miljoen kaarthouders is Maestro de meest bekende en geaccepteerde debetkaart. Met Maestro in het afrekenproces vergroot u het bereik van uw zaak aanzienlijk en biedt u uw klanten een gemakkelijke en eenvoudige betaalmethode.

V-Pay

V PAY is de debitcard van Visa Europe. De kaart is de laatste jaren met een opmars bezig, omdat zij eenvoudig te accepteren is voor winkeliers en veilig is voor consumenten. De kaart maakt immers alleen nog maar gebruik van PIN en Chip, waardoor het risico van fraudeleuze transacties sterk verminderd is. Wilt u meer weten over V PAY? Lees dan gerust verder op de site van Visa Europa.

Wij bieden:

>  dagelijkse uitbetaling

>  maandelijks overzicht

>  scherpe tarieven