top

 

De complete internetkassa

 

iDEAL betalingen zijn in Nederland inmiddels net zo bekend en gewoon als pinbetalingen, maar ook andere online betaalmethoden worden steeds meer aangeboden én gebruikt. Onze internetkassa bevat de gehele infrastructuur voor uw webshop om de internetbetalingen snel, veilig en betaalbaar af te wikkelen. Door uw optimale mix van betaalmethoden in uw eigen look & feel aan te bieden, helpen wij de conversie van uw webshop te verbeteren en uw omzet te verhogen.

Voor wie?

Begint u net met uw webshop of bent u reeds een grote multinational? Of misschien juist een groeiende webwinkel die de volgende stap wil zetten? Door onze unieke samenwerking met Pay.nl kunnen wij voor elke webshop een passende betaaloplossing aanbieden.

In Nederland stond Pay.nl aan de wieg van het online betalingsverkeer. Pay.nl maakt van het online accepteren van betalingen voor u als ondernemer wat online betalen al is voor uw klant: vanzelfsprekend. Kies, betaal en klaar! (Wij doen samen met Pay.nl de rest).

Starten met uw betaaloplossing

Snel aan de slag met een betaaloplossing voor uw webshop? Uw aansluiting is eenvoudig geregeld.

> vraag online een offerte aan of bel 020-427 83 44 en laat u adviseren

> Ontvang een registratielink voor uw eigen account, waar u uw bedrijfsgegevens kunt beheren, betaalmethodes kunt selecteren en uw account live kunt zetten.

> De implementatie van de internetkassa in uw webshop is eenvoudig geregeld, bijvoorbeeld met de kant-en-klare plugins voor veel voorkomende e-commerce systemen zoals Magento en WooCommerce.

 

Op zoek naar een alternatief voor uw bestaande internetkassa? Door onze eenvoudige implementatiemogelijkheden kunt u soepel overstappen en direct besparen op uw online betalingen.

Snel beginnen of meer weten? Neem direct contact op en laat u adviseren!

Haal meer uit uw webshop

► Eén platform voor alle betalingen

► Betaalpagina in de eigen look & feel

► Eenvoudige integratie in uw webshop

► Alle populaire betaalmethoden

► Uitgebreide rapportages en statistieken