top

 

Implementatie van de internetkassa

Een veelgehoorde zorg bij veel ondernemers die over willen stappen naar een andere internetkassa is de duur en de complexiteit van het implementatietraject. Maar ook veel startende webshops is de vraag hoe de internetkassa aan de webwinkel wordt gekoppeld een prangende. Juist om deze reden zorgen wij via Pay.nl voor eenvoudige tools om uw website in een handomdraai gekoppeld te hebben staan aan de internetkassa. Bovendien rekenen wij geen installatiekosten!

Plugins

Met onze kant-en-klare plugins kunt u in enkele eenvoudige stappen de betaaloplossingen van Pay.nl koppelen aan uw webshop of website. Voor tientallen e-commerce systemen hebben wij plugins beschikbaar zoals Magento en WooCommerce.

Hosted solutions

Heeft u niet zelf een server waar uw webshop gehost wordt, maar maakt u gebruik van een online webshop oplossing? Ook dan kunt u gebruik maken van onze betaalopties. Wij hebben diverse koppelingen met hosted solution partners.

Eigen implementatie

Wilt u volledige vrijheid qua integratie van onze betaalopties? Dan kunt u aan de slag met de SDK's of API's van Pay.nl. Er zijn uitgebreide code voorbeelden en handleidingen beschikbaar maar u dient wel over enige programmeerkennis te beschikken.

Betaallinks

Heeft u facturen, emails of blogposts waaraan u een betaallink wilt toevoegen? Dan kunt u binnen enkele klikken en zonder technische kennis een betaallink genereren waarvan u zelf het bedrag, omschrijving en de betaalopties kunt bepalen.

 

een passende oplossing voor uw situatie

Wilt u meer weten over de hier beschreven opties, of opzoeken of er ook voor het door u gebruikte e-commerce systeem een plugin beschikbaar is?

Bekijk hier de verdere informatie over de implementatie. U kunt ons ook altijd bellen op 020-427 83 44 om u te laten adviseren!