top

 

Meer omzet met de optimale betaalmix

 

Het juiste aanbod van de online betaalmethoden is één van de succesfactoren van een webshop. De keuze van de online koper voor een webwinkel wordt in belangrijke mate bepaald door het aanbod van de betaalmogelijkheden. Met de optimale betaalmix vergroot uw het betaalgemak van al uw klanten en verhoogt u uw conversie.

Wat verkoop ik? Wie is mijn doelgroep en waar bevindt mijn klant zich? Dit zijn belangrijke vragen die u zich moet stellen om tot de optimale samenstelling van de betaalmethoden te komen. Waar u ook wilt verkopen en welke markt u ook wilt betreden, met onze online betaaloplossing heeft u een brede keuze uit nationale én internationale betaalmethoden.

iDEAL: vertrouwd en snel betalen

In Nederland kan iDEAL als betaalmethode niet missen in uw webwinkel. Het is met voorsprong het meest gebruikte online betaalmiddel voor Nederlandse klanten. Door de vertrouwde bankomgeving van uw klant, de snelheid en het gemak ziet het er niet naar uit dat iDEAL deze plek snel zal afstaan. Om die reden kunnen wij u iDEAL betalingen eenvoudig en goedkoop afwikkelen. Het instaptarief dat wij u kunnen aanbieden is slechts €0,27 per transactie!

Visa & MasterCard: verhoog uw omzet

Vanwege de wereldwijde dekking zijn de creditcards van Visa en MasterCard internationaal de meest gebruikte betaalmethode op het internet. De logo’s van MasterCard en Visa geven online shoppers een gevoel van vertrouwen en dragen bij aan het betrouwbare imago van uw webshop. Daarnaast toont onderzoek aan dat het online kunnen betalen met creditcards het gemiddelde uitgavebedrag verhoogt.

Bancontact: goed voorbereid de Belgische markt op

Bancontact (voorheen MrCash) is de meest vertrouwde en gebruikte online betaalmogelijkheid in België. Wanneer u niet louter aan Nederland als afzetmarkt wil vastzetten, ligt met uw Nederlandstalige webshop in combinatie met de betaalmethode Bancontact de Vlaamse markt voor u open.

Giropay: gemak en vertrouwen voor uw Duitse klant

Richt u zich op de Duitse markt? Dan mag Giropay niet in het afrekenproces ontbreken. Giropay is een Duits online-banking systeem en is net als iDEAL een laagdrempelige betaalmethode. De online shopper hoeft zich vooraf niet te registreren en betaalt in de voor hen vertrouwde bankomgeving.

Sofort Banking: internationaal, veilig en direct betalen

Sofort Banking is in Europa één van de sterkst groeiende online betaalmethoden en als betaalsysteem vergelijkbaar met iDEAL. Net als iDEAL betaalt de klant via de eigen login gegevens van het internetbankieren en wordt de transactie real-time verwerkt. Consumenten uit elf landen kunnen al met Sofort Banking betalen en is vooral voor uw Duitse en Belgische klanten een must.

PayPal: altijd geld bij de hand

PayPal is een betaalmethode met alleen in Nederland al twee miljoen actieve rekeninghouders. Met honderd miljoen gebruikers wereldwijd  geeft u uw webshop met PayPal een enorm bereik.  PayPal is een e-Wallet die is gekoppeld aan de bankrekening of creditcard van de gebruiker. Betalen is slecht een kwestie van het e-mailadres en wachtwoord invullen.

Achteraf betalen

Veel klanten willen op een voor hen nog onbekende webshop graag eerst de kat uit de boom kijken alvorens ze een bestelling plaatsen. Door hen de mogelijkheid te geven om via Billink of AfterPay pas te betalen na ontvangst van hun product kunt u uw conversie aanzienlijk te verhogen, terwijl u wel zekerheid inbouwt dat u uw geld zult ontvangen.

Simpel en snel een betaalmethode in uw webshop integreren? 

Neem online contact op of bel 020 427 83 44 en laat u adviseren.  

Uw eigen backoffice: gemak en inzicht

Als klant ontvangt uw een login en paswoord van uw eigen backoffice. Hiermee heeft u 24/7 toegang tot uw eigen betaalsysteem:

► Altijd toegang tot een actueel overzicht van alle transacties
► Altijd toegang tot een actueel overzicht van alle transacties
► Generen van rapportages en statistieken
► Aanmaken van verschillende gebruikersaccount met individuele rechten
► Snel en makkelijk configuraties voor uw webshop doorvoeren