top

 

Branche specifieke oplossingen

Iedere sector vraagt om haar eigen oplossingen, zo ook voor het betalingsverkeer. Easy Payment Services levert diensten specifiek gericht op bepaalde branches. Van no-show contracten voor hotels tot Dynamic Currency Conversion voor ondernemingen waar veel toeristen met de creditcard betalen. Easy Payment Services denkt graag met u mee. Daarnaast werken wij samen met diverse branche organisaties voor optimale dienstverlening en extra scherpe tarieven. 

Horeca

Easypayments

Extra service voor uw klant door af te rekenen op het terras. Gemotiveerder personeel door fooi te accepteren op uw betaalautomaat. Wij regelen het graag voor u.

Lees meer

Hotelwezen

Easypayments

De branche waarin acceptatie van alle internationale kaarten tot een vanzelfsprekende service is geworden. Ook het autoriseren van creditcards is hier niet meer weg te denken.

Lees meer

Recreatie

Easypayments

Verhoog uw huidige omzet met creditcardacceptatie of investeer in uw winst door over te stappen.

Lees meer

Taxi

Easypayments

Toeristen, zakelijke klanten en frequente reizigers, ze gebruiken tegenwoordig allemaal de creditcard.

Lees meer

Tankstations

Easypayments

Of uw klanten nu van de snelweg komen of uit het centrum, pin en creditcard betalingen tegen scherpe tarieven zijn van belang voor elke station-ondernemer.

Lees meer

Retail

Easypayments

Creditcard acceptatie: een gewaardeerde en omzet verhogende service, waarvoor u als ondernemer alleen commissiekosten betaalt.

Lees meer

Ambulante handel

Easypayments

Klanten hebben steeds minder contant geld in huis. De mobiele betaalterminal betekent extra service, veilige transacties èn directe betaling.

Lees meer

Kappers en beautysalons

Easypayments

Uit onderzoek blijkt dat betalingen met creditcard gemiddeld de hoogste uitgaven genereren. Mede door mogelijkheid tot gespreide betaling voor uw klant.

Lees meer

Partner worden

Zoekt u als branchevereniging of inkooporganisatie een betrouwbare en voordelige partner in betalingen?

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Neem contact op met onze salesafdeling op 020 427 83 44 of vul het contactformulier in.